Välkommen till StoreTalk

08 december 2009
Av admin

retail01.jpg.33220

Forumet där alla frågor, åsikter och diskussioner inom detalj- och dagligvaruhandeln är välkomna. Om du precis som vi brinner för handel, logga in och delge dina tankar och idéer, svara på frågor eller ta del av det som skrivs.
Du kan även ställa frågor direkt till våra panelmedlemmar som har lång erfarenhet inom sina specialområden.

Storetalk har vi nämligen skapat för dej som har frågor och funderingar, för dej som söker tips och råd som berör butiken, sortiment, personal, inköp, att starta ny butik, visual merchandising, försäljning, utbildningar etc..med andra ord allt som hänger ihop för att du/ni skall lyckas och utvecklas i din butik eller för dej som vill utvecklas i din nuvarande roll.

Panelmedlemmarna som hjälper till valdes  ut med omsorg och alla har lång erfarenhet inom sina områden och vi alla jobbar  med det vi brinner för i våra egna bolag eller anställda!

Vi ser fram emot att få svara och delge våra tips och råd till dej/er!

Hoppas du kommer trivas med oss!

Comments are closed.

Välkommen